Dit is het woningaanbod in De Hoge Regt Oost fase 2!

18 maart '24

Goed nieuws, want na de succesvolle verkoop van fase 1 komt er weer gloednieuw aanbod in De Hoge Regt. Fase 2 bestaat uit 23 woningen, waaronder hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen.

Je woont hier straks comfortabel en voorzien van alle gemakken in een woning met het beste energielabel, met de natuur aan je voeten. Lees je mee?

image alt

Welke woning past bij jou?

De Hoge Regt Oost fase 2 bestaat uit 18 woningen: 

  • 3 rijwoningen I
  • 3 rijwoningen II
  • 4 hoekwoningen
  • 8 twee-onder-een-kapwoningen
  • 5 vrijstaande woningen 

De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 113 en 149 m2. Bekijk bij het woningaanbod de verschillende woningtypes en lees meer over de verschillende kenmerken per woningtype.

Bekijk woningaanbod
image alt

Hoe verloopt het verkoopproces?

Op dit moment hebben we de eerste schetsbeelden, concept plattegronden, indicatieve vanaf prijzen en kenmerken op woningtype niveau met je gedeeld. We begrijpen dat je op basis van deze informatie nog niet kunt bepalen of hier de woning van jouw dromen tussen zit. Om die reden wordt er achter de schermen hard gewerkt om alle details op bouwnummer niveau zo snel mogelijk met je te kunnen delen.

Naar verwachting gaan de woningen in juni 2024 in verkoop. 

Vergeet dus niet om je aan te melden als belangstellende, want dan ben je altijd als eerste op de hoogte van alle details die we over de woningen naar buiten brengen. Daarnaast speelt het moment van aanmelden een belangrijke rol in de toewijzingsprocedure. 

Lees meer over de toewijzingsprocedure
  Bekijk de woningen
  Mijn Eigen Huis