Woningen toegewezen in De Hoge Regt

29 april '20

De uitslag is bekend! De 9 woningen in De Hoge Regt zijn toegewezen aan de ingeschreven kandidaten. Een spannende periode! Wat waren er veel inschrijvingen en wat hadden veel van jullie de belangrijke financiële check ingeleverd. Benieuwd wat er op je afkomt als je een woning toegewezen hebt gekregen? We leggen het je uit.

Wel of geen optie?

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht over de toewijzing, waarna je wordt doorverwezen naar je persoonlijke account van Mijn Eigen Huis. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan heb je een optie op die woning. Die optie moet je dan nog bevestigen in jouw account, mits je de woning nog wilt natuurlijk. Na de bevestiging is de woning exclusief voor jou gereserveerd en kies je een vervolgstap in het aankoopproces. Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan zie je ook in jouw account.

Wel een optie

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! In jouw account van Mijn Eigen Huis bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen optie

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen huis toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Belangstelling voor de woningen na de inschrijfperiode

Hoor je voor het eerst over het nieuwbouwproject in Beek en Donk en ben je enthousiast over de woningen, maar is de inschrijving is al gesloten? Neem dan toch contact met ons op. Als de toewijzing plaats heeft gevonden kan het zomaar zijn dat er nog woningen vrij komen. Bijvoorbeeld doordat iemand afziet van de optie of dat er geen reservekandidaten op die woning meer zijn. Laat het ons weten! Meld je bij interesse aan bij het woningaanbod of neem gerust contact met ons verkoopteam op.

  Financiering
  De toewijzing, hoe werkt dat?