Aanpassing kavelkaart De Hoge Regt Oost fase 1

23 juni '22

Om de locatie en situatie van dit mooie project in Beek en Donk goed in te beeld te brengen maken we gebruik van een interactieve kavelkaart. Nu heeft de kavelkaart van De Hoge Regt Oost fase 1 een kleine aanpassing gekregen die wij graag met je delen. Kijk je mee?

image alt

Oude situatie

De aanpassing bevindt zich aan de achterzijde van de bouwnummers 12 t/m 18. Zoals in de oude situatie te zien is kwam er direct grenzend aan de tuinen van deze bouwnummers toekomstig woningaanbod. De parkeerplaatsen voor deze bouwnummers lag daardoor op een grotere afstand van de woningen. 

image alt

Nieuwe situatie

In de nieuwe situatie is het blok met het toekomstige woningaanbod omgewisseld met de parkeerplaatsen. Dit heeft het grote voordeel dat de toekomstige bewoners van bouwnummer 12 t/m 18 direct aan de woning kunnen parkeren. Ideaal bijvoorbeeld bij het sjouwen van zware boodschappen tassen!

Als tweede voordeel komen de tuinen van deze woningen vrij te liggen, in plaats van direct grenzend aan de achtertuin van het toekomstige woningaanbod. Dit betekent meer privacy, hoe fijn is dat?!

Wil je meer zien van deze interactieve kaart? Vergeet dan niet een kijkje te nemen bij het woningaanbod. 

Naar de interactieve kavelkaart
  Woningaanbod
  Nieuwsoverzicht