Bouw van 18 woningen De Hoge Regt officieel gestart

5 december '19

Op woensdag 4 december was er een feestelijk moment in De Hoge Regt. Wethouder Buter droeg samen met de Sint haar steentje bij aan de bouw van de 18 woningen in De Hoge Regt. Samen metselden zij een stukje muur van een van de 2 onder 1 kapwoningen aan De Hoeve. De bouw is daarmee officieel gestart!

De bouw vordert gestaag

Eind augustus startte aannemer Van Grunsven met het boren van de palen en inmiddels is al goed zichtbaar hoe de woningen gaan worden. Voorafgaand aan het officiële gedeelte konden de kopers hun nieuwe woning bekijken en er zelfs al even in rondlopen. Naar verwachting ontvangen de nieuwe bewoners volgend jaar rond de zomervakantie de sleutel van hun woning.

Nieuwe plannen in De Hoge Regt

We zijn nog niet klaar in De Hoge Regt want binnenkort volgt de verkoop van 9 projectmatige woningen en nog een aantal bouwkavels aan deze kant van de Molenweg. Later komt ook aan de overzijde van de Molenweg een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan op onze website en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox.

  Bekijk planning
  Bekijk woningen