Zo gaan de appartementen er in Oost fase 1 ongeveer uitzien

20 mei '21

Ben jij nieuwsgierig hoe de 18 woningen in De Hoge Regt Oost fase 1 er ongeveer uit gaan zien? Wij hebben gave exterieur impressies laten maken om jou een beter beeld te geven van de woningen! Bekijk ze snel bij het woningaanbod.

image alt

Fase in voorbereiding

In De Hoge Regt in Beek en Donk start binnenkort de verkoop van de 18 woningen in Oost fase 1. De fase bestaat uit verschillende type woningen, namelijk verschillende vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en hoek- en rijwoningen. Alle woningen liggen aan de Molenweg. Ben jij na het zien van de exterieur impressies nog enthousiaster geworden? Binnenkort delen we meer informatie over de individuele bouwnummers en komen er nog meer beelden op de website die je ook een indruk van de binnenkant geven! Vergeet je niet aan te melden als belangstellende bij het woningtype van jouw voorkeur. Dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerst wanneer de verkoop start.

Bekijk het aanbod

Maak alvast een account aan

Om in aanmerking te komen voor een woning in de nieuwe fase, heb je een persoonlijk account nodig voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je voor jouw favoriete woningen inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier de benodigde verkoopstukken en -documenten beschikbaar. Heb je interesse in Oost fase 1 en heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dit nu aan.

Mijn Eigen Huis
Lees meer over Mijn Eigen Huis Maak een account aan
Alle woningtypes in beeld gebracht Bekijk de impressies