Datum start verkoop bekend!

18 februari '19

De verkoop van 18 nieuwe woningen in De Hoge Regt in Beek en Donk start op 20 februari 2019.

Je kunt die dag alle verkoopstukken bekijken in jouw Mijn Eigen Huis account. Denk hierbij onder andere aan de verkooptekeningen, prijslijst, koperskeuzelijst en de technische omschrijving.

20 februari 2019

Datum start verkoop 18 woningen

Alle verkoopstukken staan die dag in jouw Mijn Eigen Huis Account. Ook je voorkeuren voor de bouwnummers geef je via dit account door.

Geen brochure meer nodig

Omdat alle verkoopstukken van de woningen online staan en je die zelf kunt downloaden, is er geen "ouderwetse" verkoopbrochure meer van deze woningen in De Hoge Regt. Vanuit je Mijn Eigen Huis account kun je alles over je favoriete woningtype op je gemak doornemen wanneer jou dat uitkomt. Handig toch? 

Mijn Eigen Huis account aanmaken

Als je op 20 februari je voorkeuren voor de woningen in De Hoge Regt aan ons wilt doorgeven, heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Als je nog geen account aangemaakt hebt of je weet het niet zeker, doe dat dan nu. Dan ben je goed voorbereid. Zorg er ook voor dat je alvast het woningtype van jouw voorkeur aan je favorieten hebt toegevoegd door op het hartje bij het desbetreffende woningtype te klikken.

  Bekijk de woningen
  Hoe worden de woningen toegewezen?