De definitieve prijzen zijn bekend

19 oktober '20

De prijzen van de 8 bouwkavels aan de westrand in De Hoge Regt zijn definitief. Kijk snel of de prijzen binnen je budget vallen. Dit is je laatste kans om in het westelijke deel van De Hoge Regt te wonen. Wat is jouw favoriete kavel?

image alt

Laatste kavels in De Hoge Regt

Wil jij graag in het westelijke deel van De Hoge Regt in Beek en Donk wonen? Dan is dit je kans. De laatste 8 kavels worden binnenkort in verkoop gebracht. De percelen variëren van 420 m2 tot 665 m2. De definitieve prijzen per kavel en de kavelpaspoorten staan bij het kavelaanbod. De prijzen variëren van € 145.000 tot € 245.000 vrij op naam.

Bekijk kavels en prijzen

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 8 bouwkavels start begin november (datum volgt). Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de bouwkavels plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een kavel toegewezen hebt gekregen en je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis.

Tip: Nu je weet wat de koopsom is van jouw favoriete kavel is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

  Verkoopprocedure
  Bekijk kavels