Definitieve prijzen 9 woningen

25 maart '20

Heb jij een oogje op één van de 9 nieuwe woningen in De Hoge Regt? Dan wil je natuurlijk graag weten of deze woning binnen je budget past. De prijzen per bouwnummer zijn nu bekend!

image alt

Welke woning is jouw favoriet?

Met het publiceren van de definitieve prijzen, hebben we ook direct de bouwnummers online geplaatst. Je kunt nu dus per woning de specificaties, plattegronden en prijzen bekijken. Dat helpt je nog beter bij je oriëntatie voor een nieuwe woning. Alle nieuwe woningen in De Hoge Regt worden duurzaam gebouwd en zijn volledig gasloos. Goed voorbereid op de toekomst!

Bekijk prijzen

Binnenkort start de verkoop

Over enkele weken start de verkoop van de 9 woningen in De Hoge Regt. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis.

Tip: Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

  Verkoopprocedure
  Bekijk woningen