Heb jij al een financiële check gedaan?

7 april '20

Een financiële check helpt jou om inzicht te krijgen in de mogelijkheden binnen dit mooie nieuwbouwproject in Beek en Donk. Deze vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker of bank. Wil jij een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via onderstaande button. Vanwege jouw en onze gezondheid worden gesprekken bij voorkeur online of telefonisch gehouden. 

Aanvraag financiële check
image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële Check

Van Santvoort Makelaars

Wist je dat je het volledige aankoopproces van jouw nieuwe woning of appartement volledig digitaal kunt doorlopen? Je geeft online je voorkeuren door en wacht op de uitslag van de toewijzing. Als je een woning of appartement toegewezen hebt gekregen, start je zelf het aankoopproces. Binnen een paar dagen staan de overeenkomsten in jouw account van Mijn Eigen Huis voor je klaar en zet je tenslotte jouw handtekening ook nog eens digitaal onder de overeenkomsten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben Van Santvoort Makelaars voor je klaar staan om je door dit aankoopproces en het digitaal ondertekenen te leiden. 

Van Santvoort Makelaars
Berg 2-4
5671 CC Nuenen
040 - 283 37 08

Welke woningen komen in De Hoge Regt? Bekijk de woningen
Verkoopprocedure en meer Online een woning kopen