Herzien bestemmingsplan onherroepelijk

12 maart '18

Goed nieuws! Het nieuwe bestemmingsplan voor De Hoge Regt is definitief.
Na de verkoop, bouw en oplevering van 24 projectmatige woningen bleef het even stil in De Hoge Regt. Maar daar komt nu verandering in!

Geen bezwaren

Op 7 december 2017 stelde de gemeenteraad het aangepaste bestemmingsplan vast. Na de publicatie van het bestemmingsplan op 22 december ging de termijn in, waarbinnen belanghebbenden hun eventuele bezwaar konden indienen op het plan. Begin februari ontvingen we bericht dat er geen bezwaren waren ontvangen en dat daarmee het bestemmingsplan onherroepelijk was. 
Het nieuwe bestemmingsplan bestaat uit 3 delen: de regels, een toelichting en de plankaart

Ook het beeldkwaliteitsplan is aangepast

Ben je geïnteresseerd in een bouwkavel in De Hoge regt, dan is het belangrijk dat je weet waaraan jouw droomwoning moet voldoen. In het beeldkwaliteitsplan zijn daarvoor richtlijnen opgenomen. Je kunt het plan zien als inspiratie voor toekomstige bewoners en bouwers: het ontwerp van jouw woning draagt bij aan de kwaliteit en het totaalbeeld van De Hoge Regt. 

Binnenkort nieuw aanbod

Bouwkavels
Het aanbod van nieuwe bouwkavels was al een tijdje in voorbereiding. Omdat het nieuwe bestemmingsplan nu onherroepelijk is, kunnen we de stukken die nodig zijn voor verkoop van de bouwkavels afronden. Heb jij interesse in een bouwkavel, dan krijg je volgende week van ons een nieuwsbrief met meer informatie.
Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Projectmatige woningen
De architect is bezig met de ontwerpen van de projectmatige woningen en we zijn in gesprek met een aannemer. Binnenkort kunnen we ook meer informatie geven over de nieuwe woningen in De Hoge Regt. Het aanbod zal bestaan uit vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en hoek- en rijwoningen.
Voor elk wat wils dus!

  Een bouwkavel kopen
  Het totale aanbod