Zo zien de keukens eruit!

31 maart '20

Nu de start verkoop van de 9 woningen in De Hoge Regt in Beek en Donk steeds dichterbij komt, wil je natuurlijk ook weten wat voor een keuken je straks in de woningen kan verwachten. De keuken is het middelpunt van het huis: een fijne leefplek waar koken en gezelligheid samenkomt. Met je familie, vrienden of gewoon gezellig met zijn tweeën.

image alt

Keuken hoek- en rijwoningen

De keukens in De Hoge Regt worden geleverd door Nuva keukens. In de hoek- en rijwoningen kun je in de nieuwe fase een strakke, moderne keuken verwachten. De keuken is leverbaar in diverse effen- en houtkleuren, zonder meerprijs zijn enkele kleuren ook in glanzende uitvoering beschikbaar. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende grepen en knoppen en zijn de lades én deuren voorzien van ‘soft close’. Het grootste verschil met eerdere fases in De Hoge Regt is dat de nieuwe woningen volledig gasloos zijn. Daarom wordt er een keramische kookplaat geplaatst, met daarboven een schouwkap. Er wordt een inbouwkoelkast geplaatst en een combi magnetron. Ook bevat de keuken een vaatwasser. Alle apparatuur is van het merk Etna.

Bekijk hoek- en rijwoningen
image alt

Keuken 2 onder 1 kapwoningen

De keuken in de 2 onder 1 kapwoningen wordt in een hoek geplaatst. De luxe, greeploze keuken is in wit hoogglans en zonder meerprijs ook verkrijgbaar in diverse andere effen- en houtkleuren. De lades én deuren zijn voorzien van ‘soft close’. In de keuken wordt een keramische kookplaat geplaatst, met daarboven een schouwkap. Er wordt een inbouwkoelkast geplaatst en een combi magnetron. Ook bevat de keuken een vaatwasser. Alle apparatuur is van het merk Etna.

Bekijk 2 onder 1 kapwoningen

Nuva keukens denkt graag mee over de optimale invulling van je keuken in je nieuwe huis. Zo wordt er geluisterd naar jouw wensen en gekeken naar de mogelijkheden op basis van de technische tekeningen van de aannemer.

  Meer nieuws
  Bekijk woningen