Korting met de Rabo GroenHypotheek

1 oktober '18

Koop je straks een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning in De Hoge Regt, dan kan de Rabo GroenHypotheek voor jou interessant zijn!

Groenverklaring

Een EPC geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Hoe lager de EPC van jouw woning, hoe meer je bespaart. De nieuwe woningen in Landelijk Laarveld krijgen een EPC van ≤0,26. Hiermee is het mogelijk een Groenverklaring te verkrijgen en een Rabo GroenHypotheek met rentekorting af te sluiten.

Meer informatie?

Wil je weten wat dit voordeel jou kan opleveren? Stuur eenvoudig een mail naar de Rabobank Peel Noord met je naam en je telefoonnummer.
De Rabobank neemt dan contact met je op om je te informeren over de Rabo GroenHypotheek.

De financiële check

Wist je dat - als er meer dan 1 kandidaat een voorkeur heeft voor hetzelfde huis - wij bij de toewijzing ook kijken of iemand al een financiële check heeft laten doen? Je kunt er dus profijt van hebben als je dat ons laat weten en bovendien weet je dan ook of de woning binnen je budget past. Daarvoor hebben wij een brief nodig van jouw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker. Dit noemen wij de financiële check.
Dus heb jij contact met de Rabobank voor meer info over de GroenHypotheek? Vraag hen dan meteen alvast de financiële check te verzorgen.