De nieuwe fase staat online

24 juni '20

Er komt weer een nieuwe fase met bouwkavels aan in De Hoge Regt in Beek en Donk! Het gaat om de laatste 8 kavels aan de westrand in De Hoge Regt. Droom jij ervan om een huis te bouwen op één van de mooiste plekken in Beek en Donk? Dan is dit jouw kans!

image alt

Kavelaanbod westrand

In totaal worden er aan de westrand 8 bouwkavels vrijgegeven. Deze liggen aan de Groes en De Hoeve. Ze liggen prachtig aan de rand van het gebied, dicht bij het water. Wat voor huis zou jij hier bouwen? Misschien een vrijstaande villa met garage of een bijgebouw? Bij het kavelaanbod vertellen we je meer over de mogelijkheden en de kaveloppervlaktes, en krijg je alvast een idee van de kosten door middel van de concept prijzen.

Bekijk aanbod

Planning

De kavels zijn nu in volle voorbereiding. Het is nog even wachten tot ze in verkoop gaan. We verwachten in het vierde kwartaal van 2020 de laatste bouwkavels aan de westzijde van De Hoge Regt in Beek en Donk in verkoop te brengen. Wil je niets missen? Schrijf je dan alvast in bij het woningaanbod. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Bij de toewijzing kan jouw geregistreerde aanmelddatum een belangrijke rol spelen.

  Meer over kavel kopen
  Bekijk kavels