Nieuwe fase met 9 woningen

6 december '19

Er komt weer een nieuwe fase aan in De Hoge Regt in Beek en Donk! Om je alvast een indruk te geven van het woningaanbod, hebben we de verschillende woningtypes online gezet. Wanneer je je persoonlijke gegevens achterlaat bij een woningtype, blijf je automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen in deze fase.

image alt

9 nieuwbouwwoningen in De Hoge Regt

In de nieuwe fase komen in totaal 9 nieuwbouwwoningen. Er zijn verschillende types: hoek- en rij woningen en 2 onder 1 kapwoningen. De eerste schetsen van de woningen zijn nu te bekijken onder het woningaanbod. Misschien komen de woningen je al bekend voor: in de vorige fase zijn er namelijk een aantal soortgelijke woningen in verkoop gegaan. Grootste verschil? De 9 woningen in de nieuwe fase zijn volledig gasloos, hebben zonnepanelen en krijgen een luchtwarmtepomp. Goed voorbereid op de toekomst dus!

Bekijk woningtypes

Binnenkort meer informatie

Nu staan er nog schetsen online bij het woningaanbod maar binnenkort kun je nog veel meer informatie verwachten over de 9 woningen. We zijn druk bezig met het uitwerken van aantrekkelijke impressies, plattegronden en alle specifieke kenmerken per woning. Naar verwachting gaan de woningen begin 2020 in verkoop.

Niets missen? Meld je aan!

Heb je belangstelling in een van de woningen? Laat dan je persoonlijke gegevens achter bij een van de woningtypes in deze fase. Dan blijf je op de hoogte van nieuws én wordt jouw aanmelddatum direct geregistreerd. Nadat de verkoop in 2020 is gestart en de inschrijftermijn is gesloten gaan we de woningen toewijzen. Bij de toewijzing kan jouw geregistreerde aanmelddatum een belangrijke rol spelen.

Bekijk toewijzingsprocedure
  Bekijk toewijzingsprocedure
  Bekijk woningtypes