Nieuwe woningen komen eraan

5 oktober '18

De voorbereiding heeft even tijd nodig gehad, maar nu is het zo ver! In november start de verkoop van nieuwe woningen in De Hoge Regt. Er gaan dan 5 nieuwe hoek- en tussenwoningen, 10 tweekappers én 3 vrijstaande woningen in verkoop. 

Nieuwe koopsomindicaties

De eerder afgegeven indicatieprijzen waren gebaseerd op de eerste schetsen van de architect. Nu de verkoop binnenkort start, hebben we een volledig beeld van de woningen, de kavelgroottes en de afwerking. 

Ook heb je het de afgelopen tijd al overal in de media kunnen lezen: bouwkosten stijgen en levering van materialen is moeilijk vanwege de enorme vraag en dat alles heeft invloed op de woningprijzen. Ook in De Hoge Regt.

Kijk onder het kopje Woningen om de indicatieprijzen en kenmerken per woningtype te zien. Zit jouw favoriete huis erbij?

Zo worden de woningen

Hoek- en rijwoningen
2 onder 1 kapwoningen
Vrijstaande woningen

Mijn Eigen Huis account aanmaken

Als je zodra in november de verkoop start je voorkeuren voor de woningen in De Hoge Regt aan ons wilt doorgeven, heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Als je die nog niet aangemaakt hebt of je weet het niet zeker, doe dat dan nu. Dan ben je goed voorbereid. Zorg er ook voor dat je alvast het woningtype van jouw voorkeur aan je favorieten hebt toegevoegd door op het hartje bij het desbetreffende woningtype te klikken.

  Meer over De Hoge Regt
  Bekijk de woningen en prijzen