20 april 2020

Online start verkoop woningen

Zet alvast in je agenda! Op maandag 20 april start om 15:00 uur de online verkoop van de 9 woningen in De Hoge Regt in Beek en Donk. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

Meld je aan als belangstellende

15 april '20

Heb jij je al aangemeld als belangstellende? Dan ontvang je op maandag 20 april een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 20 april de nieuwsbrief.

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure en toewijzing

Als op 20 april om 15:00 uur de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren door te geven. Dat kan tot maandag 27 april 17:00 uur. Na de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Uiterlijk woensdag 29 april is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met deze uitslag. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. 

Verkoopprocedure en videoserie
  Verkoopprocedure
  Woningen