2 november 2020

Online start verkoop bouwkavels

Zet alvast in je agenda! Op maandag 2 november start om 15:00 uur de online verkoop van de 8 bouwkavels aan de Westrand in De Hoge Regt in Beek en Donk. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke kavel jij kiest? Bereid je alvast voor!

Meld je aan als belangstellende

26 oktober '20

Heb jij je al aangemeld als belangstellende? Dan ontvang je op maandag 2 november een nieuwsbrief met link naar het kavelaanbod waar je jouw voorkeur(en) kan doorgeven. In Mijn Eigen Huis vind je alle verkoopstukken en juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 2 november de nieuwsbrief.

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure en toewijzing

Als op 2 november om 15:00 uur de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren door te geven. Dat kan tot maandag 9 november 17:00 uur. Na de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen verzameld en de kavels toegewezen. Dinsdag 10 november is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met deze uitslag. We proberen zoveel mogelijk mensen de kavel van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. 

Verkoopprocedure
  Verkoopprocedure
  Woningen