Ligging De Hoge Regt

Nieuwbouwwijk De Hoge Regt vind je aan de noordkant van Beek en Donk, tegen het natuurgebied van de Goorloop aan. Je hebt hier letterlijk de natuur als buur! Bovendien zijn alle belangrijke voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten vlakbij. Een heerlijke plek om te wonen dus.

Bereikbaarheid De Hoge Regt

De Hoge Regt ligt vlak bij de N615, de provinciale weg tussen Beek en Donk en Nuenen. Vanuit Beek en Donk ben je binnen 15 minuten met de auto in Helmond en in ongeveer een half uur in Eindhoven of Den Bosch.

Zoek de natuur op

Zoek je graag de natuur op? Het dal van de Goorloop ligt naast de deur. Vanuit jouw nieuwbouwhuis loop je dus zo de natuur in. Hier kun je heerlijk ongestoord wandelen (met de hond) en genieten van het groen en de ruimte om je heen! 

Op de fiets

Vanuit De Hoge Regt fiets je in 5 minuten naar het centrum van Beek en Donk, waar je voor alle dagelijkse boodschappen terecht kunt. Wil je weten wat er nog meer te doen is in de omgeving van nieuwbouwwijk De Hoge Regt? Wij hebben het voor je op een rij gezet op de pagina Voorzieningen.

Met het OV

Van en naar Beek en Donk zijn diverse streekbusdiensten actief. Uden, Eindhoven, Helmond en verschillende omliggende dorpen zijn met de bus goed bereikbaar. De bushalte is ongeveer 10 minuten lopen. Helmond en Eindhoven hebben een station van waaruit je met de trein verder kunt reizen.

Heb je een vraag? Lees de veel gestelde vragen
Ook landelijk wonen? Bekijk het woningaanbod