Planning De Hoge Regt Oost

Op een prachtige, landelijke locatie in Beek en Donk vind je de nieuwe woonlocatie De Hoge Regt. De wijk ligt aan de westzijde van Beek en Donk en noordwest van de Laarsche Velden en heeft een heerlijk landelijk karakter.

De eerste fase, De Hoge Regt West, is afgerond. In De Hoge Regt Oost komen hoek-, rij-, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Hoge Regt Oost.

De Hoge Regt Oost fase 2 - Verkoop in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de 23 woningen in De Hoge Regt Oost fase 2. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2024. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van De Hoge Regt. 

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de (concept)plattegronden en de (concept)impressies, vind je terug op de pagina Woningen. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het Nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van De Hoge Regt, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. 

Wat kun je verwachten?

  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

De Hoge Regt Oost fase 1 - Uitverkocht

De verkoop van De Hoge Regt Oost fase 1 is gesloten, alle woningen zijn inmiddels verkocht. Het woningaanbod bestond uit 18 woningen waaronder hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 112 en 142 m2. 

De verkoop startte op 30 januari 2024 en de woningen zijn op 7 februari 2024 succesvol toegewezen.