Planning De Hoge Regt

Voor zowel de projectmatige woningen als de zelfbouwkavels in De Hoge Regt is veel belangstelling. Dat zorgt ervoor dat de wijk gestaag groeit. Niet alleen de woningen, maar ook het openbaar gebied krijgt steeds meer vorm. Straten zijn ingericht, speelplekken en groenvoorzieningen zijn aangelegd. De Hoge Regt groeit en bloeit!

Oostzijde in voorbereiding

De westzijde van De Hoge Regt is inmiddels volledig uitverkocht. Wil jij ook wonen in De Hoge Regt? Dan hebben we goed nieuws! Aan de oostzijde van het plan komen namelijk in totaal nog eens 67 woningen. Deze woningen gaan gefaseerd in verkoop, waarbij wordt gestart met de verkoop van 18 woningen van De Hoge Regt Oost fase 1. Deze fase bestaat uit hoek-, rij-, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen.

Voordat de verkoop De Hoge Regt Oost fase 1 kan starten dient er duidelijkheid te zijn over het verkrijgen van een ontheffing van de provincie Brabant. Zie het nieuwsbericht voor meer informatie. We verwachten rond de zomer van 2022 een positief bericht over de ontheffing te krijgen. Het goede nieuws is, dat als dit daadwerkelijk het geval is, we op korte termijn in verkoop kunnen gaan met De Hoge Regt Oost fase 1!

Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Meer informatie over De Hoge Regt Oost fase 1
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wil jij hier wonen? Bekijk het aanbod