Voorzieningen De Hoge Regt

Alles wat je nodig hebt, vind je in de directe omgeving van nieuwbouwwijk De Hoge Regt. Je kunt in Beek en Donk terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Maar ook voor een middagje winkelen zit je goed in Beek en Donk.

In Beek en Donk vind je een aantal grotere winkelketens maar ook knusse kleine dorpswinkeltjes. Als je een terrasje wilt pikken hoef je niet verder te kijken. Beek en Donk heeft verschillende gezellige cafeetjes en horecagelegenheden.

Onderwijs

Beek en Donk heeft een aantal basisscholen en een middelbare school (VMBO). Allemaal op fiets- of zelfs loopafstand. Voor hoger en voortgezet onderwijs kunnen scholieren uitwijken naar Gemert, Helmond en Eindhoven. Ook voor HBO en de Technische Universiteit is Eindhoven goed bereikbaar.

Medische voorzieningen

Voor medische zorg zijn er verschillende huisartsen, therapeuten en een apotheek in Beek en Donk gevestigd. Het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond ligt op 15 autominuten afstand.

Sport

Beek en Donk kent veel (sport)verenigingen. Het heeft een eigen sportpark, een sporthal, een tennishal en een overdekt zwembad.

Lekker naar buiten

Beek en Donk ligt in een prachtige omgeving tussen Veghel en Helmond. Je vindt er natuurgebieden, bossen, boerderijen en kastelen. Wat een fantastische omgeving om te wandelen, fietsen, skaten of joggen!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Enthousiast geworden? Bekijk het woningaanbod