Bekijk nu de definitieve impressies van De Hoge Regt Oost fase 2

26 juni '24

Goed nieuws, want we hebben de definitieve interieur en exterieur impressies toegevoegd aan het woningaanbod. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw droomwoning er zowel van binnen áls van buiten uit ziet. Kijk je mee?

image alt

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Binnenkort in verkoop

De verkoop van De Hoge Regt Oost fase 2 komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. 

Wil jij goed voorbereid zijn en niets meer missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. En maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start. 

Het woningaanbod
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in De Hoge Regt Oost fase 2? Bekijk het woningaanbod