Bouwnummers De Hoge Regt Oost fase 1 live!

18 juli '22

Alle 18 bouwnummers van Oost fase 1 staan nu live. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. Tip: Door je favoriete bouwnummers toe te voegen aan je verlanglijstje krijg je informatie die is afgestemd op deze lijst. Handig toch! 

Stap verder

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan onder andere hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en wat de zonligging van de achtertuin is.  

In onderstaande interactieve kaart zie je per bouwnummer de ligging in De Hoge Regt. 

Bekijk het woningaanbod

What's next?

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de van-tot prijzen worden per woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer. Dat geldt ook voor de brochure die je straks zelf samenstelt van jouw favoriete woning. Vergeet dus niet om je aan te melden als belangstellende, want dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. 

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws