Bouwnummers met definitieve prijzen en plattegronden live!

12 juni '24

De 23 bouwnummers van De Hoge Regt Oost fase 2 staan nu live. En we hebben nóg meer goed nieuws, want inmiddels zijn de definitieve plattegronden en prijzen ook gepubliceerd. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch!

Het complete plaatje

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken en de koopsom eens goed. Je ziet dan onder andere hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en wat de zonligging van de achtertuin is.  

In onderstaande interactieve kaart zie je per bouwnummer de ligging in De Hoge Regt. Kies jij voor een uitzicht op een groen veld, of staat jouw droomwoning in één van de knusse straatjes? 

Bekijk de bouwnummers

Binnenkort in verkoop

De verkoop van fase 2 komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Daarnaast zullen we zeer binnenkort ook de verkoopstukken en definitieve interieur én exterieur impressies met je delen.

Wil jij goed voorbereid zijn en niets meer missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. En maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start. 

 

Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in De Hoge Regt Oost fase 2? Bekijk het woningaanbod