De Hoge Regt Oost fase 1 opnieuw in verkoop!

3 januari '24

Per 1 augustus 2023 hebben we de verkoop van het project van 18 woningen De Hoge Regt Oost helaas moeten staken omdat de ontvangen ontheffing voor het verstoren van de in het gebied aanwezige uil(en) niet op tijd onherroepelijk was. Inmiddels zijn we zo ver dat het alternatief leefgebied voor de dieren is ingericht en we opnieuw in verkoop kunnen met de woningen.

Beschikbaar aanbod

Vanaf vandaag zijn de bouwnummers inclusief alle bijbehorende documentatie online gepubliceerd. Je hebt wellicht gemerkt dat we dit keer niet alle 18 bouwnummers in verkoop brengen. Graag leggen we uit wat hiervoor de reden is.

In december 2023 hebben we de voormalige kopers als eerste de kans geboden om hun oorspronkelijk aangekochte bouwnummer opnieuw te verwerven. Hier hebben 8 kopers gebruik van gemaakt. Deze bouwnummers zijn dus niet meer beschikbaar.Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Nu alle resterende bouwnummers live staan zijn we weer een stapje verder richting de start verkoop en kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning ook eens goed naar alle kenmerken. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe energiezuinig de woning is. De bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaar je overzichtelijk in een wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel!

Bekijk het aanbod
  Een nieuwbouwwoning kopen
  Bekijk de woningen