Financiële check & uitleg online kopen

17 januari '24

Nu de woningprijzen van de bouwnummers in De Hoge Regt Oost fase 1 bekend zijn en de start verkoop nadert, is het tijd om alvast een financiële check te doen. Dat kan namelijk in jouw voordeel werken bij de toewijzing. We bereiden je alvast voor zodat ook jij er klaar voor bent! Lees alles over de financiële check en de uitleg over online kopen.

image alt

Waarom een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen. Betaal je uit eigen middelen dan kun je ons een verklaring 'aankoop uit eigen vermogen' sturen en heb je geen financiële check nodig.

Alles over de financiële check

Rabobank helpt je bij een financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse om een woning te kopen in De Hoge Regt? Een adviseur van de Rabobank helpt je graag bij het aanvragen van de financiële check. Heb je een vraag of wil je een gratis oriëntatiegesprek? Neem dan contact op via [email protected]. De financiële check vraag je eenvoudig aan via onderstaande knop. 

Vraag een financiële check aan
image alt

Verkoopprocedure en toewijzing

Goed nieuws, want binnenkort kondigen we de start verkoop datum bij je aan. Op het moment dat de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje te plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen.

Uitleg online kopen
  Financiële check
  Woning kopen