Oost fase 1 nu in voorbereiding

2 april '21

Goed nieuws voor als je op zoek bent naar een woning in de Hoge Regt! We breiden namelijk uit naar de oostzijde van het plangebied. De eerste 18 woningen in de Hoge Regt Oost zijn nu in voorbereiding. Meld je snel aan voor de nieuwe fase.

image alt

Bekijk het woningaanbod

In de Hoge Regt Oost fase 1 komen in totaal 18 koopwoningen. Deze woningen variëren van hoek- en rijwoningen tot 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. De woonoppervlaktes variëren van 112 tot 143 m2. Het ontwerp is vergelijkbaar met eerdere fases in De Hoge Regt. De woningen staan aan de Molenweg en variëren in uiterlijk door de kleur van de gevels. Voor de specifieke kenmerken per woningtype, kun je terecht bij het woningaanbod. 

Bekijk woningtypes

Interesse? Meld je aan!

Op dit moment zijn we hard bezig met de voorbereidingen om de woningen aan het eind van het tweede kwartaal van 2021 in verkoop te brengen. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriete woningtype. Je aanmelddatum wordt dan geregistreerd, en dat speelt straks een belangrijke rol bij de toewijzing. Daarnaast word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meld je aan
  Verkoopprocedure
  Bekijk woningtypes