Nu in voorbereiding: oostzijde van de Hoge Regt

25 februari '21

De westzijde van de Hoge Regt is inmiddels (bijna) volledig uitverkocht. Droom jij ook van het wonen in de prachtige nieuwe wijk de Hoge Regt in Beek en Donk? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Binnenkort starten we met de voorbereidingen van de oostzijde. Aan de andere kant van de Molenweg komen namelijk in totaal nog eens 67 woningen.

Gefaseerd in verkoop

Net als de westzijde van het plan, zullen ook de woningen aan de oostzijde gefaseerd in verkoop gaan. We beginnen met de voorbereiding van de verkoop van 18 woningen. In deze fase komen zowel hoek- en rijwoningen, als 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen beschikbaar. Binnenkort delen we meer over het ontwerp van de woningen, de kenmerken per woningtype en wanneer de 18 woningen naar verwachting in verkoop gaan.

Geïnteresseerd? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte worden gehouden van de voorbereidingen van de oostzijde van de Hoge Regt? Meld je dan op de homepage aan voor de nieuwsbrief. Zodra de eerste fase in voorbereiding gaat, ontvang je automatisch een e-mail waarna je je kan aanmelden voor de fase. Hoe eerder je je aanmeldt voor de nieuwe fase, hoe beter. Dit heeft namelijk invloed op de toewijzing zodra de verkoop is gestart.

Meer over het koopproces
  Bekijk het laatste nieuws
  Meer over het koopproces