Update De Hoge Regt Oost fase 1

20 juni '22

Het was even stil rondom de verkoop van De Hoge Regt Oost fase 1, maar daar komt wellicht verandering in.

Ongeveer een jaar geleden hebben we namelijk medegedeeld dat de start verkoop voor De Hoge Regt Oost fase 1 werd uitgesteld wegens de nestlocatie van een steenuilenpaar. In de tussentijd is er veel gebeurd, waarover we je in dit bericht graag op de hoogte stellen.

image alt

Nieuws omtrent ontheffing

Het afgelopen jaar hebben er meerdere onderzoeken plaatsgevonden en zijn er in de nabije omgeving alternatieve nestkasten geplaatst om de steenuil een nieuw toekomstig leefgebied te geven. Zoals in ons nieuwsbericht van 16 juli 2021 te lezen is hebben wij daarnaast ook een ontheffing bij het bevoegd gezag aangevraagd (provincie Brabant) en we verwachten rond de zomer van 2022 een positief bericht over de ontheffing te krijgen. Het goede nieuws is, dat als dit daadwerkelijk het geval is, we op korte termijn in verkoop kunnen gaan met De Hoge Regt Oost fase 1!

Omdat we potentiële kopers graag zekerheid willen geven over de verwachte startdatum van de bouw zullen we pas een startverkoop datum aankondigen als we een positief bericht met betrekking tot de ontheffing ontvangen. Zodra er nieuwe informatie is, plaatsen we dit uiteraard op de website.

Nieuwe prijsindicaties

Gezien de marktontwikkeling en de stijging van de bouwkosten hebben we nieuwe indicatie prijzen gepubliceerd op de website. De genoemde vanaf prijzen bij het woningaanbod zijn circa indicatie prijzen en deze prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste woning van een woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer.

Bekijk prijzen
  Woningaanbod
  Nieuwsoverzicht