Hoera, de bouw van De Hoge Regt Oost fase 1 gaat starten!

26 maart '24

Goed nieuws voor de kopers van een woning in De Hoge Regt Oost fase 1. Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw van de woningen officieel gaat starten. Naar verwachting start de aannemer medio juni 2024 met de eerste (bouw) werkzaamheden.

Naar de notaris

Nu de bouw definitief doorgaat, kunnen de kopers binnenkort naar de notaris. De projectnotaris zorgt voor de juridische levering van de woning. Alle kopers zijn per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren.

Start bouw

Inmiddels zijn alle 18 woningen verkocht en daarmee is de verkoop van De Hoge Regt Oost fase 1 een groot succes geweest. Bouwbedrijf Baten B.V. start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 18 woningen. Hierbij valt te denken aan het bestellen van funderingselementen en vloerplaten. 

Ook wonen in De Hoge Regt?

Op dit moment hebben we de eerste schetsbeelden, concept plattegronden, indicatieve vanaf prijzen en kenmerken van de woningtypes in fase 2 met je gedeeld. We begrijpen dat je op basis van deze informatie nog niet kunt bepalen of hier de woning van jouw dromen tussen zit. Om die reden wordt er achter de schermen hard gewerkt om alle details op bouwnummer niveau zo snel mogelijk met je te kunnen delen.

Naar verwachting gaan de woningen van De Hoge Regt Oost fase 2 in juni 2024 in verkoop. 

Vergeet dus niet om je aan te melden als belangstellende, want dan ben je altijd als eerste op de hoogte van alle details die we over de woningen naar buiten brengen. Daarnaast speelt het moment van aanmelden een belangrijke rol in de toewijzingsprocedure. 

Naar woningaanbod
  Bekijk de woningen
  Mijn Eigen Huis