3 augustus 2022

Online start verkoop De Hoge Regt Oost fase 1

Zet alvast in je agenda! Op 3 augustus start om 15:00 uur de online verkoop van de woningen uit De Hoge Regt Oost fase 1 in Beek en Donk. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. De inschrijfperiode loopt tot 10 augustus 17:00 uur. Daarnaast zijn vanaf nu ook alle definitieve prijzen toegevoegd aan de bouwnummers. Weet jij al welk bouwnummer jij kiest?

Nieuws omtrent ontheffing

27 juli '22

Zoals in het nieuwsbericht van 20 juni 2022 te lezen is hebben wij een jaar geleden een ontheffing bij het bevoegd gezag aangevraagd (provincie Brabant) vanwege de nestlocatie van een steenuilenpaar.

Hoewel we op dit moment nog geen definitieve ontheffing hebben ontvangen is er dusdanig positief geluid dat we het eindelijk aandurven om met De Hoge Regt Oost fase 1 in verkoop te gaan! Daarnaast merken we dat we te maken hebben met een snel veranderende markt en een hoge stijging van bouwkosten, waarvan we niet willen dat jij daar als koper nog verder de dupe van wordt door uitstel van de start verkoop. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we deze fase wederom tot een succes kunnen brengen en stellen jouw vertrouwen in ons enorm op prijs. We zijn daarom erg blij dat we dit goede nieuws eindelijk met je mogen delen.

image alt

Het complete plaatje

We zijn weer een stap verder in de richting van start verkoop van De Hoge Regt Oost fase 1. Nu alle bouwnummers met definitieve prijzen bekend zijn, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per bouwnummer bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan hoeveel woonruimte de woning heeft en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en hoe groot de achtertuin ongeveer is. Alle prijzen zijn inclusief keuken en badkamer en de prijzen zijn vrij op naam. Vrij op naam (v.o.n.) houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk prijzen

Meld je aan als belangstellende

Heb jij al een wensenlijstje met favoriete bouwnummers gemaakt, jezelf aangemeld als belangstellende én een financiële check geregeld? Dan ben je goed voorbereid en ontvang je op 3 augustus een e-mail dat de verkoop is gestart. In jouw Mijn Eigen Huis account staan dan ook alle verkoopstukken zoals verkooptekeningen, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 1 juli de nieuwsbrief.

Maak een account aan
  Verkoopprocedure
  Woningen